15 jaar PdZ: Ruimte en plek voor alle verhalen uit de stad

25/08/2021

Op vrijdag 3 september viert Pakhuis de Zwijger de ruimte en de plekken die er zijn voor iedereen om te maken, te schrijven en je uit te spreken.

Deze avond besteden ze aandacht aan hoe de nachtleven van Amsterdam na Corona weer tot leven gaat komen, welke rol de broedplaatsen daarbij spelen en op welke manier de Amsterdamse festivals hun wederopstanding gaan vormgeven. Er wordt afgesloten met optredens van verschillende spoken word-artiesten.

Onze directeur Zafer Yurdakul is deze avond ook te gast, hij zal dieper in gaan op de vraag hoe we in Amsterdam de vrije ruimte versterken, de voedingsbodem voor experiment en innovatie in de kunsten. En op welke manier  het broedplaatsenbeleid daarbij een rol gaat spelen.

Sinds begin 2019 geeft Zafer ook leiding aan Urban Resort, een ontwikkelaar en exploitant van broedplaatsen in Amsterdam Daarnaast is hij oprichter en directeur van Podium Mozaïek; internationaal cultuurpodium en tevens broedplaats aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam West.

 

Dit programma kun je weer fysiek bezoeken in de zaal. Gebruik de reserveerknop om je plekje veilig te stellen. Wij werken met de CoronaCheck-app voor toegang. Meer informatie over het programma lees je hier.