EN

Maak je portfolio

Wordt onderdeel van de Urban Resort community!

1000+ creatieven in 20 broedplaatsen, een oneindige hoeveelheid talent! 

Inmiddels bieden we plaats aan meer dan 1000 creatieven verspreid over 20 broedplaatsen in Amsterdam. Deze verscheidenheid aan creatief talent presenteren we daarom ook graag op onze website.
Als huurder krijg je je eigen portfolio met ruimte voor foto’s en video’s, liedjes en links. Én al je sociale mediakanalen. Niet alleen kun je gemakkelijk andere creatieven vinden om mee te werken, potentiële klanten zullen je ook met een paar klikken kunnen vinden.

Hoofdhuurders, onderhuurders en mede-gebruikers kunnen allemaal hun persoonlijke portfolio uploaden!

Samenwerking en zichtbaarheid
Het is belangrijk dat Urban Resort laat zien waarom broedplaatsen zo belangrijk zijn voor het behoud van een kleurijk en creatief Amsterdam. We ontwikkelen goedkope werk-, en soms, woonruimte voor creatieven in onze stad, en willen dat blijven doen. Door jouw portfolio te uploaden help je ons aan de Gemeente , vastgoed-eigenaren, ontwikkelaars en coöperaties – allemaal potentiële samenwerkingspartners voor toekomstige projecten – te laten zien voor wie we het doen en waarom het zo belangrijk is om deze ruimte te blijven realiseren.

 

Je portfolio online in 6 stappen:

  1. 1. Open de link https://urbanresort.nl/create
  2. 2. Voer je gegevens in. Je naam, e-mailadres en bio. En voeg je sociale mediakanalen, website, film etc. toe.
  3. 3. Foto’s toevoegen. Ongeveer 1 MB (max. 2 MB). Zorg dat je deze bij de hand hebt.
  4. 4. Check check dubbel check. Heb je alles correct ingevuld? Je kan je profiel maar één keer uploaden. Correcties kan je naar publiciteit@urbanresort.nl sturen, dan passen wij het aan.
  5. 5. Verzenden, verzenden, verzenden! Je bent klaar voordat je kunt zeggen supercalifragilisticexpialidocious.
  6. 6. Urban Resort checkt de portfolio’s een laatste keer voor ze online gaan. Je ziet je profiel na een aantal dagen op onze website.

 

Vragen of heb je problemen met uploaden? Stuur ons een e-mail: publiciteit@urbanresort.nl