Urban Resort

Green Studios fully-equipped, rehearsal room / recording studio

Green Studios is a fully-equipped, rehearsal room / recording studio.

It consists of a spacious live room, with 4 smaller recording booths connected to a master control room.

 
Check the website for more info. www.greenstudios.nl

Urban Resort

Studio/Werkruimte op begane grond van LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De appel, MIXTREE, Steim, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. Ook wordt er in de aula culturele programmering ontplooit in de vorm van bijvoorbeeld lezingen, exposities, voorstellingen en concerten.

Per 1 augustus komt er een werkruimte beschikbaar van 62,1 m2. De ruimte heeft bovenramen en bevindt zich op de begane grond waar gemeenschappelijke voorzieningen zoals een keukentje en WC aanwezig zijn. De ruimte is zeer geschikt voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld een werkplaats of presentatie ruimte.

Voor deze ruimte zoeken we naar een kunstenaar of creatieve ondernemer die wil bijdragen en deelnemen aan de community van LELY. De ruimte is niet geschikt voor muzikanten en CAWA is een pre.

Kale huur          € 217,29
Servicekosten € 137,14
BTW 21%           € 74,43
——————————————–
Totaal                € 428,87

Interesse? Stuur dan een mailtje naar tessa@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent en wat je doet. 

Urban Resort

CAWA Atelier beschikbaar in Broedplaats ACTA per 1 augustus

Ruim en licht CAWA atelier in broedplaats ACTA beschikbaar per 1 augustus

Per 1 augustus komt er een licht CAWA atelier beschikbaar van 42,9 m2 op de eerste verdieping van broedplaats ACTA. Het betreft een atelier met een kleinere kamer voor, die verbonden is aan een grotere ruimte daarachter. Deze ruimte heeft ramen aan één zijde. Op deze verdieping is ook een gemeenschappelijke keuken te vinden.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Betrokkenheid bij de ambities van Broedplaats ACTA op het gebied van culturele programmering en/of binding met de buurt is een pré.

Kale huur           €216,38
Servicekosten  €106,18
BTW 21%.           €67,74
Totaal                 €390,30

De bezichtiging vindt plaats op maandag 15 juli om 16:00. Voor de bezichtiging dien je je aan te melden. Voor het aanmelden en/of vragen over de ruimte, bezichtigingen en de selectieprocedure kan gemaild worden naar ran@urbanresort.nl. Voor de ruimte dien je positief door de CAWA getoetst te worden. Meer informatie over de CAWA vind je op hun website.

Urban Resort

Onderhuurder gezocht (16 juli-13 aug) in Broedplaats ACTA

Van 16 juli tot 13 augustus huurt José Montoya zijn atelier in Broedplaats ACTA onder. Het atelier van 17,9 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van de Broedplaats en heeft ramen aan één zijde. Schuin tegenover het atelier is ook een gemeenschappelijke keuken te vinden.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Voor vragen en bij interesse kun je contact opnemen met José Montoya: juice_klaase@hotmail.com.

Urban Resort

Atelier voor CAWA kunstenaars in Broedplaats Costa Rica

Broedplaats Costa Rica is een kleine, betrokken broedplaats met slechts 6 ateliers voor jongere en oudere kunstenaars. De broedplaats is met haar hoge, zonnige ateliers op de begane grond goed zichtbaar vanaf de drukke Piet Heinkade. De ateliers liggen naast de sociëteit van het Ramses Shaffy Huis waar de kunstenaars uit de bovengelegen woningen samenkomen en programma’s worden ontwikkeld.

In deze kleine intieme broedplaats aan de Piet Heinkade komt een mooi atelier vrij. De ruimte zullen we verhuren aan een tweetal door de CAWA positief getoetste kunstenaars die het huurcontract met elkaar delen.

Binnen Broedplaats Costa Rica zijn we op zoek naar actieve huurders die veel aanwezig zijn en graag samenwerken met medebroedplaatsgenoten aan een open atelieravond en geïnteresseerd zijn in andere samenwerkingen.

Kale huur           € 394,67
Servicekosten  € 120,78
BTW 21%            € 108,25
________
Totaal € 623,69

Interesse? Mail hilde@urbanresort.nl

Urban Resort

Atelier met entresol en garagedeur op de Heining

Broedplaats de Heining bevindt zich op een uitzonderlijke locatie in Amsterdam. De kunstenaarskolonie telt 36 ateliers die grenzen aan een prachtig natuurpark. 

Het gaat om atelier Heining 153 D.
De ingang van het atelier ligt op het noorden in het middelste straatje. Aan de voorkant bevindt zich een grote garagedeur wat de ruimte geschikt maakt voor grote werken of machines. In de ruimte zijn dakramen aanwezig. Op alle daken liggen zonnepanelen die de broedplaats van elektriciteit voorzien. Op de begane grond staat een klein keukenblokje met wastafel en iedere ruimte heeft een eigen toilet. In de ruimte bevindt zich bovendien een entresolvloer.

De ruimte is geschikt voor een CAWA-kunstenaar.

Voor dit atelier zoeken we huurders die de ruimte intensief willen gebruiken, een grote interesse hebben in samenwerking binnen de broedplaats en actief participeren.

Oppervlakte begane grond: 45,75 m2.

Oppervlakte entresol: 30 m2

CAWA-getoetste kunstenaars betalen:

Huur  € 321,50
BTW 21% € 67,51
_________
Totaal incl. BTW € 389,01

*Een kleine huurprijswijziging volgt vanwege de jaarlijkse huurprijsindexering.

Interesse? Mail naar renee@urbanresort.nl

Urban Resort

Zichtlocatie van twee verdiepingen en eigen opgang in SUP

Er komt een grote ruimte, met zichtfunctie, vrij in Broedplaats SUP aan het goed bereikbare Surinameplein in Amsterdam Zuid.
De ruimte verdeeld over twee verdiepingen is geschikt voor gebruik als kantoorruimte en biedt mogelijkheden voor een semi-publieke functie. We zijn in het bijzonder op zoek naar een culturele of maatschappelijke partij die ruimte open wilt stellen voor de buurt en graag onderdeel is van de  broedplaats.

De ruimte beschikt over een eigen entree, keuken en twee toiletgroepen. De entree hal is 82m2 en verder zijn er vier afgesloten (werk)ruimtes verdeeld over de twee verdiepingen.
De totale omvang van het gehuurde bedraagt 220m2.

  • De huidige huurkosten zijn als volgt opgebouwd:

Kale huur:                 € 2505,26 *
Servicekosten:        € 747,44
BTW 21 %                  € 683,05
—————————————————
Totaal                        € 3935,78

*Per september 2019 voeren wij een huurkorting van 8,5% door over de kale huur.

        • – Voorkeur gaat uit naar een huurder in de creatieve sector. Eventueel met een semi-publieke functie voor de entree hal (82m2).

– Het delen van de ruimte is mogelijk.
– De ruimte is per half september beschikbaar; datum in overleg.

Voor meer informatie of een bezichtiging mail naar: karima@urbanresort.nl

 

Urban Resort

Mooi afgewerkte ruimte in kelder op SUP beschikbaar

Broedplaats SUP zoekt een nieuwe huurder voor een mooi afgewerkte werkruimte in de kelder.

De ruimte komt op korte termijn vrij en beschikt over een drietal bovenramen en heeft een scheidingswand dat overgenomen kan worden. De ruimte is goed als werkruimte voor verschillende doeleinde te gebruiken.

In de kelder hebben 8 huurders een studioruimte gebouwd.
Deze ruimte is niet geïsoleerd; Geluidsproductie is dus maar beperkt mogelijk. Bewoning is niet toegestaan.
Broedplaats SUP biedt ruimte aan ruim 100 creatieven, waarvan 62 een woon-werkatelier hebben. Op de begane grond bevinden zich 10 ateliers/werkruimten. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte met pantry.

CAWA is geen vereiste voor deze ruimte.

Kale huur            375,99

Servicekosten   195,23
BTW                      119,96
—————————————–

Totaal            € 691,18

Voor vragen of voor interesse in een bezichtiging kan je contact opnemen met Karima op karima@urbanresort.nl.

 

Urban Resort

Zaal- en keukenverhuur broedplaats TUGELA85

Publieksruimtes huren

De Blauwe Zaal:

De Blauwe Zaal is de studio annex publieksruimte op de begane grond van het gebouw. De Blauwe Zaal is beschikbaar voor iedereen in uit de buurt of daarbuiten die een betaalbare ruimte zoekt om te vergaderen, te ontmoeten, te presenteren, op te treden of te repeteren. De ruimte van 48 m2 is licht en met een deur verbonden met een grote tuin.

Aan de zaal grenzen een keukentje, een simpele kleedruimte en een toilet. Achter de gang ligt de grote keuken waar voor grote partijen gekookt kan worden. Voor vergaderingen of presentaties zijn enkele tafels, 50 stoelen, een beamer, scherm en geluidsinstallatie aanwezig.
Max capaciteit is 50 mensen of 40 eters.

Keuken:

De goed geoutilleerde keuken grenst aan de tuin en ligt naast de Blauwe Zaal. In de keuken kan voor max 100 personen gekookt worden. De keuken wordt onder andere gebruikt door ’t kleinkookbedrijf en het Top Kook Team.

Motuinkamer:

De Motuinkamer is een sfeervol ingerichte ruimte vol inspiratie rond natuur, tuinieren en eten met openslaande deuren naar de (moes)tuin. De Motuinkamer is geschikt voor workshops rond tuinieren, schilderen, druktechnieken etc.
De ruimte huisvest ook Eelco’s Plantenbibliotheek, open op vrijdag en zondag.

Blauwe Zaal, keuken en Motuinkamer kunnen ook in combinatie gehuurd worden.

Tarieven:

Voor zakelijke evenementen rekenen wij:
30,00 per uur/ 110,00 per dagdeel/ 200,00 per dag Ex BTW

Voor buurtbewoners en kleinschalige initiatieven is een gereduceerd tarief mogelijk.

Bij interesse stuur een mailtje naar: verhuur@tugela85.nl of bel 0636502460.

Urban Resort

Inloopatelier in Broedplaats REMISE

In het inloopatelier de Remise wordt geschilderd, getekend, gefotografeerd, ontworpen, gecreëerd. Door meerdere creatievelingen, professioneel of amateur, onafhankelijk maar wel in dezelfde ruimte. Een creatieve kruisbestuiving. Zeven dagen per week.

Inloopatelier De Remise beschikt over een ruime hoeveelheid werkplekken in een hoge, goed verlichte ruimte. Je deelt de ruimte en de middelen die er in staan met elkaar.

Je kunt kiezen voor verschillende contractvormen. Ben je al een tijd op zoek naar een vaste werkplek, dan is een jaarcontract het voordeligst. Zoek je meer een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor een project of een specifieke opdracht, kun je ook kiezen voor een contract van 6 maanden.

Kosten

€ 133,00 per maand exclusief btw (jaarcontract)

€ 166,00 per maand exclusief btw (half jaarcontract)

Wil je meer weten of wil je eerst een keer langskomen om te kijken of inloopatelier De Remise je bevalt? Vul dan het contactformulier in voor een afspraak!

OPENINGSTIJDEN EN INFORMATIE

0628954107
11am – 17pm
www.atelierderemise.com

Atelier de Remise van Creatieve Makers Amsterdam is een onderneming met een sociaal gezicht. Creatieve Makers Amsterdam is een initiatief van Rick Goudsmit en Jasper Banen die met de stichting KunstWest al veel kunstprojecten in Amsterdam Nieuw West hebben georganiseerd en eigenaars zijn van het C-lab.