Nieuw Nest #7

The Beach nodigt je uit voor Nieuw-Nest #7. Nieuw-Nest is een ontmoetingsplek voor de culturele & creatieve sector, startende ondernemers, stappers en iedereen die woont of beweegt in Amsterdam Nieuw-West en omstreken. De zevende editie staat helemaal in het teken van relaties.

In onze leefomgeving is alles met elkaar verbonden. Met Nieuw-Nest #7 willen we netwerken zichtbaar maken en knooppunten met elkaar verbinden, zodat we elkaar kunnen versterken en het dynamische netwerk van Amsterdam Nieuw-West nòg meer op de kaart zetten.

Tijdens het programma komen er verschillende sprekers, artiesten en performers op het podium om dit thema van verschillende kanten te belichten. Bekijk exposities van lokale makers, luister naar muziek en voordrachten, komen daten met lokale makers, geniet van hapjes van de Wilde Chefs en waag tussendoor een dansje. Mensen van alle leeftijden en culturen ontmoeten elkaar bij Nieuw-Nest in de Garage Notweg.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de programmering!

Nieuw-Nest is een serie bijeenkomsten dat reist langs verschillende broedplaatsen in Amsterdam Nieuw-West. Nieuw-Nest is een initiatief van CreAmClub en wordt mede mogelijk gemaakt door Urban Resort. De zevende editie wordt gehost door The Beach.