Master de handstands met Claire Hermans

Keer je wereld onderste boven tijdens deze workshop. 2,5 uur vol met tips & tricks over handstanden. Voor iedereen die enthousiast wordt van op zijn of haar handen staan.

Van beginner tot gevorderd. Zelfs als een handstand je (nog) niet lukt, is deze workshop voor jou! Je leert hoe je je handstand begint, hoe je een vorm vind die je vervolgens leert te balanceren om daarna je voeten weer soepel naar de grond te brengen. Geassiteerd door de muur of een handstand-buddy, gaan we aan de slag met verschillende ‘skills & drills’ die je zullen helpen bij het leren van een handstand.

We nemen de tijd voor een goede warming up en cooling down, waar we werken aan het versterken en stretchen van de polsen, schouders en core. Wanneer je deze oefeningen op regelmatige basis zal gaan oefenen, zal dat ontzettend helpen met het doen van je handstand.

Deze workshop wordt gegeven door Claire Hermans. Claire is een beweging docente en heeft lesgegeven in Nederland, Engeland en IsraĆ«l. Tegenwoordig houdt ze zichzelf zelf bezig met het verspreiden van haar passie voor beweging in Den Haag. Ze studeerde Moderne Dans aan het Trinity Laban Conservatoire for Music and Dance in Londen en werkt nu als een freelance danseres in Nederland. Ze geeft stretch-lessen, Yoga, is een gecertificeerde AcroYoga docente, een Thai Yoga Massage therapist en is natuurlijk… verslaafd aan handstanden! Claire combineert haar kennis van verschillende bewegingsvormen tijdens haar lessen.