Latex BH workshop


Altijd al een latex BH willen maken, maar je weet niet hoe?
Volg dan deze workshop door onze huurder uit broedplaats Acta!

Latex BH Maken!

Wat gaan we doen?
Je ontvangt van ons een set met basispatronen van maat 75A tot en met 80C. Op basis van dat patroon ga je zelf een latex BH maken. We gaan dus niet met de borsten bloot en maten opnemen en dan een patroon tekenen. Je maakt een BH op basis van een van de patronen uit bovenstaande serie.

Waarom niet? Omdat lingerie maken een vak is. Goed zittende lingerie (dus ook van latex) is maatwerk. En juist in maatwerk / patronen, gaat veel tijd zitten. Als je wilt leren hoe je goed passende lingerie kunt maken, dan raden wij je een 3-daagse workshop aan bij Lijfgoed (www.Lijfgoed.nl). Zij (Cassandra Saeijs) heeft geen kennis van latex maar over lingerie kun je haar niets meer wijsmaken… zij is een professional op het gebied van lingerie en je leert het dan van de beste!

De workshop latex bh maken is dus puur latex technisch. Het snijden, plakken, in elkaar zetten en in welke volgorde etc. komen aan bod. Natuurlijk geven we wel tips waar je aan moet denken als iets groter/kleiner moet zijn. Het type BH dat we gaan maken is vergelijkbaar met de bh’s in de afbeelding hierboven.Voor meer informatie en aanmelden, check www.latexrepair.nl