Duifies 020 Festival: Marie Merlot & Roos Oosterbroek | Westside Slotermeer

8 september | 16:00 – 16:30 | Broedplaats de Vlugt

Duifies 020 presenteert nieuwe en unieke parels in Amsterdam Nieuw-West. Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties van Amsterdam Nieuw-West. Zaterdag 8 september zijn we in Westside Slotermeer met live-muziek van Marie Merlot en expo van @roosoosterbroek. Toegang is gratis.

Marie Merlot
Zangeres van Amsterdamse ontboezemingen. “Als kind de vakanties bij m’n grootouders op de boerderij, wat later de eindeloze zomers in Frankrijk en dan nu ’t roerige leven in de stad Amsterdam. Deze plekken, met alle mensen die ik daar (heb) ontmoet, zijn van grote invloed op de muziek die ik maak.”

Roos Oosterbroek
Roos Oosterbroek is een designer en fotografe die vooral gericht is op eten, interieur en minimalisme. In het dagelijks leven bedenkt ze visuele strategieën voor start-ups. Tijdens haar aanwezigheid in het buitenland heeft ze ook niet stil gezeten. Ze fotografeerde een reeks aan prachtige straatportretten. Zo probeert Roos de culturele details die haar opvallen vast te leggen.

Westside Slotermeer
Dit is een plek waar buurtbewoners hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen door activiteiten rond kunst, cultuur, leren en ondernemen. Van rommelmarkten naar geluksdisco’s, kookworkshops, karaokeavonden en allerlei andere smaakvolle ontmoetingen.

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Amsterdam Nieuw-West openen hun deuren tijdens Duifies 020. Elke zaterdag en zondag in september, oktober en november verrast het festival haar bezoeker door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Amsterdam Nieuw-West. Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts. Tevens zullen er gast exposities zijn van jonge talentvolle Amsterdamse kunstenaars en of designers.