DE CULTURELE ZONDAGBORREL | HW10

Zondag 24 februari | 16:00 | HW10

“Het Centrum voor Happiness is een klein centrum bestaande uit twee ruimtes (studio 13 en 14) in Broedplaats HW10. In de ruimtes wordt Yoga, meditatie, dans, coaching en massage les gegeven.

In de afgelopen twee jaar is het Centrum  uitgegroeid van een yogazaaltje, waar mensen in en uit vliegen, tot een centrum met een team van docenten. De ruimtes zelf, en de gang hebben een opknapbeurt gekregen . Het zijn goed verwarmde, gezellige ruimtes met veel licht en ook veel sfeer.
Onze droom is om er een soort Tribe van te maken, een grote huiskamer waar mensen graag komen doordeweeks en in het weekend. Waar elke dag iets te doen is. En we zijn al aardig op weg met wekelijks: dans voor ouderen, Biodanza, en binnenkort ook Medicine Movement.
Verder zijn er maandelijks massage en meditatie lessen, regelmatig Tantra workshops en elke week Yogalessen van diverse teachers. Eén keer per maand is er op de 4e vrijdag een gezellig feest. Het feest: Chitta! (dansen op blote voeten met elke maand een andere DJ die lekkere world/tribal muziek draait, en een workshop of live concert vooraf) wordt steeds meer gevonden en gewaardeerd, ook door buurtbewoners.

Op 24 februari geven Mark en Janine uitleg over Centrum voor Happiness en we doen twee kleine workshops, ism onze docenten. Om even te proeven van de sfeer! Wees allen welkom!”

Centrum voor Happiness is van: Mark Naaborgh, Janine Vermeulen

Email: centrumvoorhappiness@gmail.com
website: www.centrumvoorhappiness.nl
Tel. 0613795437

Bron: Mark Naaborgh, Janine Vermeulen