Chitta! Blote voeten dans party: DJ Petro van de Pas & Special

Vrijdag 26 april | 19:30 – 01:00 | HW10

 

SPECIAL: KINGS & QUEENS EDITION
Chitta! Betekent het bewuste hart. Chitta! is een conscious blote voeten dans party met voorprogramma, DJ en tal van extra’s, zoals performances, hot tub, houtvuur, lounge, gratis zelfgemaakte drankjes & verleidelijke hapjes, massage etc.

TICKETS:
Voorverkoop (online) 20 euro; aan de deur 25 euro (#inclusief non-alcoholische zelfgemaakte drankjes)
Alleen party (vanaf 21.00 uur): 15 euro per persoon (online/deur). Bestel via de website: https://www.centrumvoorhappiness.nl/project/chitta/

PROGRAMMA:
19.00: deur open
19.30 – 21.00 uur: koninklijk voorprogramma (verrassing!)
21.00 uur blote voeten dans party met DJ Petro van de pas
De avond eindigt rond 1.00 uur.

MEER INFO OVER CHITTA!

Bereikbaarheid: OV op 5 minuten loopafstand, parkeren is gratis!!!
Slapen: voor mensen die van ver komen is er een slaapmogelijkheid (10 euro pp. inclusief ontbijt), neem slaapzakje mee en meld je aan per email.

#(bijna) alcohol vrij feest: Chitta is een gezellig feest waar gewoon een wijntje of biertje gedronken kan worden, maar we zijn er niet afhankelijk van en genieten ook van de thee, water met fruit kombucha etc. Drankjes gratis, voor alcohol wordt donatie gevraagd

Schoenen uit: Dansen doen we op blote voeten, dat is een heerlijke ervaring, je komt er meer door in je lijf en dansen gaat vanzelf!

Hot tub: Er staat een hot tub in een prachtige tempeltent op de binnenplaats, als je er gebruik van maakt, graag je eigen handdoek meenemen. Badkleding mag maar hoeft niet.

Agenda:

Ook op andere dagen in de week kun je terecht bij ons centrum! Zo is er Yoga op maandag en dinsdag , Biodanza op woensdagavond en Movement Medicine Dans of Meditatieles op donderdagavond. Ook worden er prachtige workshops gegeven door collega’s.

NIEUWSBRIEF:
https://centrumvoorhappiness.us19.list-manage.com/subscribe?u=375d8fa400c04387c9d3ee8d1&id=a2d97175c4

Tenslotte: Tijdens Chitta is er plek voor ongeveer 70 – 80 personen, dus koop je kaartje on line als je zeker wilt zijn van je plek.

We kijken er naar uit!
Mark, Janine en het vrijwilligersteam van Chitta!

OOK VRIJWILLIGER WORDEN EN GRATIS TOEGANG + DINER bij Chitta? meld je aan: centrumvoorhappiness@gmail.com

Bron: Chitta!