Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

VrouwenPower! | Westside Slotermeer | Broedplaats de Vlugt

Vrijdag 8 maart | 16:00 - 01:00 | VLUGT

Op Internationale Vrouwendag vieren wij het vrouw zijn! Een dag van, door en voor vrouwen uit Slotermeer en omstreken.

Vandaag wordt het café van Westside omgetoverd tot Vrouwencafé! Er is een vol programma met muziek en interessante workshops (scroll omlaag voor details). Toegang is gratis!

Kom ontmoeten, luisteren, zingen, dansen! En kom genieten van het huisgemaakte diner (van €7,50 per maaltijd) en muzikale verrassingen. Het programma is geheel vrijblijvend, maar wel alléen voor vrouwen. Dus neem je (groot)moeder, (schoon)dochter, tante of buurvrouw mee!

Georganiseerd door Westside Slotermeer en Stichting Kringwijs.

——
WORKSHOPS starten om 17:00 uur, duren ongeveer 45 minuten en om deze mogelijk te maken vragen we €2,50 voor deelname. Er kan slechts 1 workshop tegelijk gevolgd worden. Aanmelden kan bij de ingang.

1) “Culturele & Seksuele Diversiteit Onder Vrouwen’:
Elke vrouw is uniek. Spreker Döne Fil, bekend activist binnen het LHBTI- vrouwenemancipatie debat, gaat met deelnemers in gesprek om in kaart te brengen wat ons bindt en wat ons uniek maakt.

2) ‘Hoe Blijft je Brein Fit?’:
Spreker is bewegingswetenschapper en hersentrainer Laura Kerszenblat. Met speelse oefeningen geeft deze workshop tools om in het dagelijkse leven het brein fit te houden, maar ook om het brein rust te kunnen bieden.

3) ‘Hoe vitaal ben je?’:
Vitaliteitskunde gaat over hoe de levensenergie te verhogen. Spreker Nafize Sener geeft een inleiding met onder andere onderwerpen zoals stressmechanisme, voeding & beweging, gezonde gedachten en meer…

 

Bron: Westside Slotermeer

Gegevens

Datum:
08/03/2019
Tijd:
16:00

Locatie

VLUGT
Burgemeester de Vlugtlaan 125
Amsterdam, 1063 BJ Nederland

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl