Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voorbij de lesbische beddendood | Westside Slotermeer

30/08/2018

30 augustus | 19:30 – 22:00 | Broedplaats de Vlugt

Je kent het misschien wel. Je bent al járen bij je vrouw en je bent nog steeds dol op haar. Je hebt alles wat je wilt, een leuke baan, een mooi huis, goede vriendinnen, maar in bed begint het wel wat af te koelen.
Of: Je bent nu 2 jaar bij elkaar en de seks botert niet meer. Dat kan niet goed zijn, dus je gaat op zoek naar een nieuwe liefde.
Of: Je bent beschadigd in je verleden en hebt eigenlijk nog nooit van seks kunnen genieten.
Of: Je weet niet goed hoe dat eigenlijk hoort, die seks.
Of je hebt geen partner -dus(?)- geen seks
Of: je bent altijd moe.
Of: je hebt last van de overgang
Of: Je hebt álles op seksueel gebied al gezien, gedaan en beleefd. Jou kunnen ze niks nieuws meer vertellen…… toch?

Vooral dat laatste voorbeeld past goed bij mijzelf. Ik heb mij seksueel ontwikkeld in de jaren 90 in de lesbische scene in Amsterdam. Ik heb er véél energie ingestoken en alles meegemaakt.
Ik was ook constant moe…..héél lang!
Ik wist alles over seks, totdat ik de Tao van seksualiteit leerde kennen via het Vallei-orgasme.
Hierdoor leerde ik dat ik mijn seksuele opwinding kon transformeren naar levensenergie en dat ik telkens genoeg energie uit mezelf kon putten.
Ik werd ook een leuker mens voor mijn vrouw. Ik zat beter in mijn lijf en leerde zelf verantwoordelijk te zijn voor mijn seksualiteit. Ik werd sterker en gevoeliger en leerde nieuwe vormen van opwinding en sensualiteit. Ik leerde mezelf opnieuw kennen en beminnen en dat was een aangename verassing.

Ik wil je graag laten kennismaken met deze manier van seksualiteitsbeleving. Ik denk dat het een nieuwe stap is in de vrouwenbeweging. Eéntje waarbij de vrouwenkracht van binnenuit komt.
Ik neem ook mijn Tao trainer mee, Reinoud Eleveld. Hij zal de enige man in de zaal zijn, maar ook de enige man die míj ooit wat heeft kunnen leren.
Ik hoop dat je erbij bent.

Kosten zijn 10 euro in de voorverkoop online, en 12,50 aan de zaal.

Gegevens

Datum:
30/08/2018