Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Transvaal Bacchanaal #4 | the Distanced Dining Edition

Vrijdag 18 december | 18.30 | TUGELA85

Tugela85 presenteert i.s.m. ’t kleinkookbedrijf het laatste culturele programma van het jaar:
Transvaal Bacchanaal #4 | the Distanced Dining Edition
We zullen het ronduit zeggen: we missen jullie. En om dit enerverende jaar toch in stijl af te sluiten, organiseert Tugenoot Maureen de Jong van ’t kleinkookbedrijf een bijzondere vierde editie van het Transvaal Bacchanaal: Het eerste Afhaal-Bacchanaal ooit.
Ook dit jaar is de line-up in de keuken weer fabuleus en het menu om van te watertanden! Om een tipje van de sluier op te lichten: verwacht bijzonder comfort food on a budget uit alle hoeken van de wereld; we toveren eenvoudige ingrediënten om tot pareltjes op je bord en je tong.
Zoals we allemaal weten kunnen we helaas niet met z’n allen aan tafel dit jaar, dus geniet je thuis van ons eclectische menu. De bijzondere Bacchanaal-sfeer is daar ook bij inbegrepen. Want ’s avonds tune je in op de Distanced Dining Radio, ons eigen live audio-kanaal, en krijg je gezellige tafelgeluiden mee, hoor je bijzondere verhalen van nieuwe vrienden, zijn de opzwepende tunes van DJ Nagla natuurlijk present en krijg je bij elk gerecht een bevlogen toelichting en instructie ‘hoe het af te maken’ van de chefs.
Zo zitten/staan/dansen we straks thuis toch en petit comité aan een gezamenlijk Bacchanaal.

Tickets zijn via deze link te koop.

Gegevens

Datum:
18/12/2020
Tijd:
18:30 - 22:00

Locatie

TUGELA85
Tugelaweg 85
Amsterdam, 1091 VN Nederland

Organisator

’t Kleinkookbedrijf