Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stilte dag: Lente Magie

Zondag 15 maart | 10.30 | WIJK7

Stiltedag: Lente magie

Op deze dag gaan we bewust de stilte in om ruimte te maken voor rust en reflectie. Meditatie, mindfulness, lichaamsoefeningen, wandelen en creativiteit zijn onderdeel van het programma.

We staan stil bij het ritme van de seizoenen en voelen wat het met ons doet. Door middel van de stilte komen we terug bij onszelf en kunnen we helder voelen wat onze behoeftes en verlangens voor de komende periode zijn. Je regelmatig terugtrekken van productiviteit en sociale interacties geeft inzicht en bevordert onze innerlijke rust.

ALLE INFORMATIE
Datum: Zondag 15 maart
Tijden: 10.30 – 17.30 uur
Locatie: Wijk 7, Daalwijkdreef 7, 1102 Amsterdam
Inloop: 10:30 uur (zorg dat je op tijd bent!)
Start: 10.45 uur

TICKETS
Budget ticket: €25
Regulier ticket: €35
Overvloedsticket: €45

Let bij het kiezen van je ticket erop dat de budget tickets alleen voor mensen met weinig financiële middelen beschikbaar zijn! De reguliere tickets zijn voor de modale inkomens, en de overvloedstickets zijn voor de hoge inkomens.

Tickets zijn online te reserveren via de link: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/26513/stilte-dag-lente-magie/event-info/

BEREIKBAARHEID
Metro: Venserpolder, Strandvliet, Bus: Dolingadreef, Trein: Duivendrecht, Bijlmer Arena, Auto: gratis parkeren voor de deur, navigeren via World of Food, Darlingstraat en Demerarastraat, links afslaan na Buurthuis Anansi, Fiets: lief voor de planeet

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Je kunt contact opnemen via joanna@disroot.org.

OVER JOANNA
Joanna Verhagen (30) werkt als energetisch therapeut in haar eigen praktijk. Ze houdt van de natuur, verbinding en magie. Joanna beoefent mindfulness, zet zich in voor een samenleving in verbinding met de natuur en begeleidt workshops en ceremonies.

Website: https://inthisreality.com/

Gegevens

Datum:
15/03/2020
Tijd:
10:30 - 17:30
Kosten:
€25

Locatie

WIJK7
Daalwijkdreef 7
Amsterdam Zuidoost, 1102 RN Nederland

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl