Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Openingsweekend Podium Lely

23 - 25 juni | LELY

Collective opent Podium Lely officieel op vrijdag 23 juni 2023. Op deze locatie bouwt ISH aan een community voor (hiphop) dans en talentontwikkeling. ISH biedt hier programma’s aan die zich richten op nieuwe makers (ISH Talent), jonge mensen (ISH Academy) en de bredere community (ISH Community). Podium Lely wordt een plek waar mensen samenkomen, dans skills leren, hun eigen stijl ontdekken en leren creatief te denken. ISH viert de opening van het nieuwe pand met een openingsweekend met de volgende activiteiten:

ISH JAM VRIJDAG 22 JUNI, 19:00 UUR

De ISH Jam bestaat uit een open trainingsavond waar een live DJ speelt en een battle wordt georganiseerd.

OPEN PODIUM ZATERDAG 24 JUNI, 19.30-22.00 UUR

Tijdens het openingsweekend vindt het eerste Open Podium plaats. Hier geeft ISH makers en performers de mogelijkheid om een eigen werk van maximaal 10 minuten te presenteren voor een publiek van vrienden, collega’s en geïnteresseerden. Je bent van harte welkom om te kijken. Reserveer hier je tickets.

OPEN DAG ISH ACADEMY OP ZONDAG 25 JUNI

Hou je van breaking, house-, hiphop- of streetdance? In onze studio in Podium Lely organiseren wij lessen voor kinderen en jongeren die houden van breaking, house, hiphop of street dance. Is ISH Academy iets voor jou? Tijdens de Open Dag kun je dat ontdekken. Je maakt kennis met ISH, de docenten en neem je deel aan een aantal workshops en is er zelfs een rollerdisco! Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

LOCATIE: PODIUM LELY

Alle activiteiten vinden plaats in Podium Lely. Podium Lely bevindt zich op Schipluidenlaan 10 in Amsterdam Nieuw-West en is goed bereikbaar met fiets, auto en OV.

Gegevens

Begin:
23/06/2023 | 19:00
Einde:
25/06/2023 | 19:00

Locatie

LELY
Schipluidenlaan 12
Amsterdam, 1062 HE