Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Muzikale vertelvoorstelling het uur van Rabia

19/10/2021 | 14:00 - 15:00 CEST

19 oktober Rietwijker 14.00 uur. Kaarten te reserveren via info@theaterstraat.com en te koop op lokatie.

Een muzikale vertelvoorstelling over licht geven in het donker 5+
Meer info hier. 
.
Schrijver en verteller Rashid Novaire neemt de kinderen mee naar de fantasievolle wereld van het stoere vuurvliegje Rabia. Samen met muzikante en actrice Mirjam van Dijk ontvouwt hij in een lichtgevend en muzikaal decor het poëtische verhaal over wie je kan ontmoeten als je gaat vliegen.
.
Rabia woont in de kelder van een klein paleis. Daar maakt ze muziek of ligt wat te chillen. Maar soms druppelen de tranen van de koningin uit het paleis, door de vloer de kelder in. De wereld buiten het paleis voelt voor de koningin onveilig. Voor de prins haar zoon heeft deze een grote aantrekkingskracht. Waarom wil hij toch steeds weer naar buiten? Binnen is bijna alles van de wereld toch ook digitaal te volgen?
Als Rabia op een dag naar buiten wordt geblazen merkt ze hoe anderen naar haar kijken door hoe vurig ze licht geeft. Ze ziet ook gevaren en hoe donker iets kan zijn. Wie komt ze tegen? Wil ze nog terug naar het paleis?
.
Tekst: Rashid Novaire Verteld door: Mirjam van Dijk,Rashid Novaire Muziek: Mirjam van Dijk
Regie: Anouke de Groot Decor en licht: Pablo Fontdevila Flyer: Antonella Geminelli
Beeld Flyer: i.s.m Lego Lima Mogelijk gemaakt door: August Fentener van Vlissingen Fonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Gemeente Amsterdam, AMJV Fonds en het AFK.

Gegevens

Datum:
19/10/2021
Tijd:
14:00 - 15:00

Locatie

RIETWIJKER
Parlevinker 9
Amsterdam, 1034PX Nederland