Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Museumnacht in de Appel

02/11 | 20.30 - 23.30 | LELY

Een avondvullend programma bij de Appel tijdens Museumnacht 2019!


Drag Yourself
De mooiste drag queen van Amsterdam staat voor je klaar. Neem make-up en een mooie outfit mee en leer vanMiss Envy Peru, bekend van de tv-serie De diva in mij, hoe jij je onvergetelijk omtovert voor de rest van de Museumnacht. Dat gaat verder dan alleen de looks. Ontdek hoe jij jezelf het beste tot je recht laat komen en de persoon bent die je eigenlijk wil zijn. Straal!

Queer stories: BeyonG Veldkamp & Alejandra Ortiz
De strijd voor gelijke rechten van transgender personen die Marsha P Johnson en Sylvie Rivera voerden in New York verspreidde zich over de hele wereld. Ook Beyong Veldkamp en Alejandra Ortiz raakten geïnspireerd. Deze twee prominente transgender activisten vertellen over hun strijd in Nederland en laten bijpassende muziek horen.

House of Vineyard

Hoe zet je je lichaam in voor een protest? Vogue! Gekleed in strak roze, glitter, kettingen, pruiken en meer, laten de dansers van House of Vineyard het zien in hun performance. Ze ondermijnen het idee van man/vrouw en leggen een interessante link naar de tentoonstelling Guess Who’s Coming To Dinner Too? over transgender activisme.

Queer stories: Shishani Vranckx & Samaa Roseboom
De strijd voor gelijke rechten van transgender personen die Marsha P Johnson en Sylvie Rivera voerden in New York verspreidde zich over de hele wereld. Ook Shishani Vranckx en Samaa Roseboom raakten geïnspireerd. Bekijk hun kunst en luister naar het lied Minderheid, van Shishani, dat een volkslied werd voor de queer LHBTIQ+ gemeenschap in Namibië.

Klik hier voor meer info en tickets

 

Gegevens

Datum:
02/11/2019
Tijd:
20:30 - 23:30

Locatie

LELY
Schipluidenlaan 12
Amsterdam, 1062 HE

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl