Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Rosemin Hendriks

29 & 30 juni | 11:00 - 16:30 | WESTERDOK

In deze Masterclass van 2 dagen wordt je door Rosemin geïnspireerd en begeleid om tot een eigen werk te komen aan de hand van een foto van jezelf of een zelf gekozen model.

Na een introductie door de kunstenaar over haar eigen werk en inspiratie en vertoning van een korte film, ga je zelf aan de slag met het maken van een fotoportret. Daarbij ben jezelf het model. Indien je een persoon hebt meegenomen van wie je graag een tekening wilt maken, dan kun je hem/ haar fotograferen tijdens dit gedeelte van de Masterclass.

Je selecteert één van de gemaakte foto’s, waarvan een print op A-3 formaat direct wordt gebruikt voor het opzetten van een tekening in houtskool of potlood. Daarna ga je al tekenend op zoek naar jouw verbeelding van de verschillende gezichtsonderdelen, een eigen interpretatie.

Tijdens de tweede dag werk je verder aan je portret. Je kunt daarvoor als je wilt een aantal afbeeldingen meenemen van dingen die jouw (bijvoorbeeld qua vorm) aanspreken. De kenmerken daarvan kan je gedeeltelijk laten terecht komen in het portret. Eventueel kun je een aantal steunkleuren gebruiken om wat extra accenten te zetten.

Gegevens

Begin:
29/06/2019 | 11:00
Einde:
30/06/2019 | 16:30

Locatie

WESTERDOK
Winthontstraat, Leliendaalstraat, Westerdok
Amsterdam, Nederland

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl