- Dit evenement is voorbij.
Live Gypsy Jazz & French Cuisine
Vrijdag 14 februari | 18.00 | LELY
18:00 Deuren open voor diner door chef-kok Martin Baux
21:00 Concert met Les Gadjos
Chef-kok Martin Baux heeft meer dan 10 jaar ervaring als patissier en chocolatier in hotel en restaurant Les Gadjos, opgericht in 2005, zijn stamgasten in Parijse concertzalen, maar zwerven ook door Bretagne en de rest van Frankrijk, om bars en festivals op te vrolijken.
KAARTJES:
1. ALLEEN TOEGANG: 5 euro OF
2. TOEGANG MET 4 CURSUS DINER & 1 GRATIS DRANK: 28 euro
Het 4-gangen diner bestaat uit:
– Franse uiensoep
– Boeuf bourguignon (Of Ratatouille)
– Kaasschotel
– Chocolade eclair (Of 2 Macarons)
U kunt ook kiezen voor individuele delicatessen van Chef Martin Baux speciaal ontworpen menu op de avond:
– Gougères
– Ratatouille
– Boeuf Bourguinon
– Franse uiensoep
– Kaasschotel
– Madeleine
– Tarte tatin met ijs
– Chocolade eclair
LES GADJOS zijn:
Clément Lenoble – Guitar
Julien Le Nagard – Guitar
Adrien Roch – Saxophone
Hagop Demirdjian – Stem