Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kourosh online concert

Zondag 3 mei |

Als jullie niet naar Cinetol kunnen komen, brengen wij Cinetol wel naar jullie. De komende maanden gaan wij live streams hosten met de vetste up-and-coming Amsterdamse artiesten, die ook lekker klinken in je huiskamer.

Kourosh (Broedplaats VKG)
De eerste artiest die wij in de spotlight zetten is Kourosh, een producer, zanger en performer die een mix maakt van dreamy trap, R&B, hip hop en trip hop. Zijn artiestennaam is een ode aan zijn vaders beste vriend, die vermoord is door de Iraanse Revolutionaire Garde in 1983. Zijn genre-doorbrekende liedjes zijn een persoonlijke uitlaatklep: emoties omgevormd tot gedichten, gedichten omgevormd tot nummers. Hij zet energieke shows neer waarbij hij de interactie opzoekt met zijn (digitale) publiek. Op Spotify kan je zijn debuut EP ‘How I Used My Memory’ checken, die hij in maart met een geweldige show in De Schools S105 heeft gereleased.

HOE HET WERKT:
Op zondag 3 mei staan Kourosh en zijn band in Cinetol klaar om voor jullie te performen. De live stream gaat om 20:00 van start.
Een kaartje hiervoor koop je voor een aangepaste prijs van €5. De kaartjeskopers ontvangen een uur voor aanvang een streaming link via de mail waarmee ze de show kunnen checken. De opbrengsten gaan naar de artiesten en geluidstechnici.

Spotify: https://bit.ly/Kourosh_EP
Tickets: https://amsterdamalternative.nl/tickets/9413

Gegevens

Datum:
03/05/2020
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Organisator

Cinetol