Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DUS: De Kop #15

31/10 | 20.00 - 22.00 |

DUS verbindt met 1 woord op 1 avond een diversiteit aan sprekers, makers en bezoekers.

#15 DUS: De Kop gaat o.a. over kopjes koffie, iets op de kop tikken, kopje onder gaan, gekoppeld worden en kale koppen.

Ga mee op avontuur en word verrast op deze associatieve avond in Doka Volkshotel op 31 oktober en beland in een mengsel van theater, alledaagsheid, film, wetenschap, muziek en debat!

PROGRAMMA met o.a.:
** Zsofia Kollar, in Broedplaats VKG huizende ontwerper, vraagt zich af hoe lang wij mensen op deze planeet nog leven, haar natuurlijke hulpbronnen afnemen en wat we bereid zijn terug te geven? Volgens haar is het tijd dat wij mensen materialen worden voor een duurzame toekomst. Zsofia’s onderzoek naar mensenhaar begon een paar jaar geleden.
** Charlotte Dubbeld is, naast Eva Schout, oprichtster van Trashformers. Zij verzamelen niet alleen de beste collectie van tweedehands kleding in Amsterdam maar komen dit ook persoonlijk bij jou thuis ophalen. In een pop-up setting krijg jij de kans om zo’n mooie parel op de kop te tikken.
** Boris Postma, fotograaf. In zijn werk onderzoekt Boris identiteit in een wereld die ons agressief bombardeert met popcultuur, merken en levensstijlen. Zo dook hij onder in de wereld van de gabber cultuur en kale koppen.

DETAILS
Inloop: 19:45
De Kop: 20:00
Locatie: Doka, Volkshotel
Entree: Voorverkoop online ticket 7,50 euro (incl. 0,55 euro servicekosten). 7,50 euro aan de deur (gratis voor Broedplaats VKG huurders en Volkshotel medewerkers).

DUS wordt geïnitieerd vanuit Broedplaats VKG en ondersteund door Stichting Urban Resort en Volkshotel.

Meer info over het programma: zie het Facebookevenement

Gegevens

Datum:
31/10/2019
Tijd:
19:45 - 22:00
Kosten:
€7,50

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl