Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De mooie kinderboeken tournee

RIETWIJKER |

Voor alle ouders en kinderen; de mooie kinderboeken tournee komt naar broedplaats RIETWIJKER!
.
Op zondag 12 december kan je om 10.30 naar HET VERHAAL VAN: De kikkerbilletjes van de koning. Voor kinderen vanaf 4 jaar, toegang 2,5 of gratis met stadspas. Inloop vanaf 10.00.
.
Kijk en luister naar de vertelvoorstelling van Het betoverde hoofddoekje over prinses Loubna. Een prachtig verhaal uit de bundel De kikkerbilletjes van de koning van Janneke Schotveld.
.
Sprookjes ouderwets en rolbevestigend? Niet in deze prachtige verhalenbundel. Dit moderne sprookjesboek bevat vijftien sprookjes die afwijken van de traditionele vertellingen. Ze gaan over een ridster die haar droomprins uit het kasteel van zijn ouders bevrijdt, over een prinses die haar bruidegom moet kiezen uit zevenhonderd prinsen maar pas kriebels in haar buik voelt bij een andere prinses.
.
Zelf aan de slag:
De kinderen versieren potten en vullen deze met zaadjes van het zeer zeldzame Gluipkruid. Wat dat is? Daar hoor je meer over in dit prachtige verhaal!
.
(Omdat we een evenement zijn en binnen zitten; houden we 1,5 meter afstand, zijn mondmaskers verplicht en zal er aan bezoekers vanaf 13 jaar ook gevraagd worden om de QR code van de Corona Check app.)

Gegevens

Datum:
12/12/2021
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl