Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De hit Broadway musical, The 25th Annual Putnam County Spelling Bee speelt in de Rietwijker!

Vanaf 12 mei | RIETWIJKER

De hit Broadway musical, The 25th Annual Putnam County Spelling Bee, gaat in mei in Nederland in première in broedplaats de Rietwijker! 

Winnaar van de Tony en Drama Desk Awards voor beste script, The 25th Annual Putnam County Spelling Bee heeft theaters wereldwijd gecharmeerd met zijn speelse humor.

Voorzien van een razendsnel, bizar grappig en hartverwarmend script van Rachel Sheinkin en een levendige partituur van William Finn; deze spelling bee is een onvergetelijke ervaring.

Een eclectische groep van zes tieners strijden om het spelling bee kampioenschap van hun leven. Terwijl ze openhartig hilarische en ontroerende verhalen over hun thuissituatie onthullen, spellen de tweens zich een weg door een aaneenschakeling van (potentieel verzonnen) woorden, hopend nooit de pruil-lip-opwekkende, zielsverpletterende, levens-ontkennende “ding” te horen van de bel die een spelfout inluidt. Zes spellers gaan de uitdaging aan, maar er kan er maar één de winnaar zijn! Gelukkig krijgen de verliezers een pakje sap.

De musical zal in het Engels vertolkt worden. Tickets zijn 25 euro en kunnen besteld worden op www.cauldronarts.org. Voor meer informatie, mail contact@cauldronperformingarts.com .

Stichting The Cauldron is een Engelstalige stichting voor podiumkunsten die musicals en toneelstukken uitvoert en het hele jaar verscheidene podiumkunst cursussen aanbiedt. De stichting is opgericht in 2022 en heeft sindsdien de musicals Disenchanted!  en Monstersongs geproduceerd. In het komende jaar zijn ze van plan The Addams Family Musical  te produceren in september, Next Thing You Know  in oktober, en het toneelstuk She Kills Monsters  in december.       

Gegevens

Datum:
12/05/2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€25

Locatie

RIETWIJKER
Parlevinker 9
Amsterdam, 1034PX Nederland