Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Appel | Broedplaats Lely

De Appel | LELY

De Appel | Broedplaats Lely

De Appel brengt mensen, objecten en ideeën samen om het nog onbekende te verkennen. Met een experimentele, open en inclusieve benadering die zich bewust is van de cultureel diverse realiteit waarin we leven, richt het programma van deze kunstorganisatie zich op de intellectueel en emotioneel nieuwsgierige, (niet-)gespecialiseerde kunstliefhebber.

De Appel realiseert tentoonstellingen, performances, filmvertoningen, lezingen en bijeenkomsten waarin de grenzen tussen artistieke en discursieve disciplines worden onderzocht. Hiermee wil de Appel een bijdrage leveren aan artistiek en sociaal relevante dialogen met diverse culturele en maatschappelijke organisaties, zowel in Amsterdam als daarbuiten.

De instelling is de thuisbasis van een wereldvermaarde curatorenopleiding en heeft een bijzonder archief waarin de eigen geschiedenis gedocumenteerd is en een uitgebreide bibliotheek. De Appel is constant in beweging om zich kritisch te verhouden tot de veranderende sociaal maatschappelijke en culturele context, zowel in Nederland als in de rest van de wereld.

Blijf op de hoogte van De Appel door middel van De Appel’s FB pagina of website.

 

Bron: De Appel

Gegevens

Begin:
01/04/2019
Einde:
02/04/2019

Locatie

LELY
Schipluidenlaan 12
Amsterdam, 1062 HE

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl