Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Circus Lab Amsterdam | Broedplaats Lely

Circus Lab Amsterdam | LELY

 

Circus Lab Amsterdam | Broedplaats Lely

Circus Art is het raakvlak van onze activiteiten.

Circusdisciplines, dans en theater, maar ook hip hop en streetdance kunnen elkaar in het circus lab ontmoeten en bestuiven.

De unieke kant van Circus Lab Amsterdam is dat de gebruikers heel divers zijn; van traditionele scholing in circus skills tot experimentele vernieuwend circustheater vormen.

 

Circus Lab is een initiatief van vijf gezelschappen en circusorganisaties uit Amsterdam.  

Circus Lab is een plek in Amsterdam waar de circusarts en disciplines ontwikkeld kunnen worden en trainingen door professionele leraren worden gegeven voor professionele artiesten, talent ontwikkeling en sociale projecten. Ook worden er internationale workshops georganiseerd, is het een ontmoetingsplek van circusartiesten, een plek om projecten te starten en een research ruimte voor het maken van vernieuwend circustheater.  De voorstellingen worden door enkele partners internationaal gepresenteerd. 

 

Speciale aandacht is er voor sociale circus ontwikkeling in de buurt; buurtbewoners worden uitgenodigd om onze presentaties bij te wonen.  

Olympia Circus heeft een sterke binding met bewoners en de kinderen uit de omgeving. Drie maal per week is de zaal open voor sociaal circus.

 

De 5 initiatieven waaruit circus lab bestaat zijn: Knot Dance, Olympia Circus, Corpus Acrobatics, Aerials Amterdam en Bencha theater.

Blijf op de hoogte van dit gezelschap en bekijk de FB pagina en website.

Bron: Circus Lab Amsterdam

Gegevens

Datum:
01/05/2019

Locatie

LELY
Schipluidenlaan 12
Amsterdam, 1062 HE

Organisator

Urban Resort
Telefoon:
020 69 37 575
E-mail:
info@urbanresort.nl
Meer info:
https://urbanresort.nl