Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

BuitenBios

Elke vrijdag | 21.30 | TUGELA85

Elke vrijdag in juli en augustus is er een openlucht bioscoop op het dakterras van Tugela85! De films die speciaal zijn uitgekozen om deze tijden te verlichten en uiteraard houden we rekening met alle op dat moment geldende Corona maatregelen.

Het werkt zo:
Het programma wordt een week van tevoren bekend gemaakt op de website en Facebook (in grote lijnen, want om de titels vooraf bekend te maken moeten we veel geld betalen en we willen de ticketprijzen graag lekker laag houden!)

Een kaartje kost 5 euro. Koop je kaartje via deze link.

Je koopt dit kaartje vooraf en niet aan de deur, zodat we kunnen zorgen dat we netjes onder de 30 aanwezigen blijven. Let op: voor je comfort en met het oog op hygiene vragen we je om je eigen zitzak, strandstoel of klapstoel mee te nemen. Wij zorgen voor een raster op de grond zodat iedereen voldoende aftand en goed zicht heeft.

Om die zelfde reden vragen we je om je eigen koptelefoon of oortjes mee te nemen. Die kun je dan in het kastje pluggen dat we je geven (gewone mini-jack aansluiting) waardoor jij de film goed kunt horen en de rest van de buurt geen last van ons heeft.

Er is een buitenbios-bar waar popcorn en drankjes verkrijgbaar zijn!

Gegevens

Datum:
07/08/2020
Tijd:
21:30 - 23:30
Kosten:
€5

Locatie

TUGELA85
Tugelaweg 85
Amsterdam, 1091 VN Nederland

Organisator

Tugela85
E-mail:
info@tugela85.nl
Meer info:
www.tugela85.nl