Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Basisworkshop latex kleding maken

23/09/2018

Volledige workshop latex kleding maken:

Je weet wat je wilt…. je wilt jouw eigen latex kleding maken. Om kosten te besparen of om iets anders te maken dan dat er in de winkels hangt, of om te maken voor andere, of om een eigen webshop te beginnen etc. Dan is de volledige workshop Zelf Latex Kleding Maken, echt iets voor jou! Een complete workshop met theorie en natuurlijk heel veel praktijk! Eerst theorie, dan gaan we goed oefenen met latex en vervolgens maak jij je eigen kledingstuk!  Ook als je geen enkele ervaring hebt met mode, kleding maken of niet creatief bent… met deze workshop gaat het lukken!

 

Wat kan je gaan maken?

 

  • Dames rok
  • Dames haltertopje (sluiting thuis)
  • Dames slip, string, hipster
  • Handschoentjes zonder vingers
  • Heren boxer (uitdaging…veel panddelen!)
  • Heren tanktop (=tshirt/vest zonder mouwen)
  • Heren slip

Het betreft hier basispatronen, zodat echt iedereen naar huis kan gaan met een zelf gemaakt kledingstuk. Het spreekt voor zich dat heren ook dameskleding kunnen maken en dames herenkleding. Let wel… 4 uur lijkt lang maar is voor beginners soms te kort om het af te krijgen. E.e.a. is afhankelijk van… rook pauzes… belpauze, chatpauze, facebookpauze, veel praten / weinig praten etc. Voor de meeste mensen is het echter prima haalbaar om het kledingstuk af te krijgen.

U mag ook een eigen patroon meenemen…mits…reeds geheel kant en klaar, in de juiste maat, uitgeknipt van papier, zodat deze direct op het latex overgenomen kan worden en gemaakt kan worden van een lap latex van 100 cm x 100 cm. Wij kunnen niet garanderen dat een kledingstuk o.b.v. een eigen patroon af komt in de workshop.

Na deze workshop bent u prima in staat om alle patronen uit te voeren in latex! Dames, heren, crea bea, bouwvakker of twee linkerhanden… echt iedereen kan zelf latex kleding maken…echt waar!

Voor meer informatie, check: www.latexrepair.nl

Gegevens

Datum:
23/09/2018

Locatie

ACTA