Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

AFK Speeddate XL X Broodje Nieuw-West diner + Open Mic

AFK Speeddate XL X Broodje Nieuw-West diner + Open Mic | LELY

Wat houden de speeddates in?

Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)? Of ben je een Amsterdamse maker en wil jij jouw carrière een artistieke impuls geven? Meld je dan aan voor de AFK speeddates XL en Broodje Nieuw-West Open Mic diner. 
Tijdens een speeddate van vijftien minuten zitten AFK Cultuurverkenners Maarten (West), Jessica (Noord), Jet (Zuidoost) en Humie (Oost) en AFK-medewerkers Jolanda, Helena en Auke klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je verder over jouw project.
De speeddates vinden plaats in De Appel (Schipluidenlaan 12) op 24 maart van 17.00 – 18.30.
Interesse? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar mij via nieuwwest@afk.nl. Stuur daarnaast ook een korte beschrijving van je project en eventuele begroting mee.

In samenwerking met New Metropolis Nieuw-West en NeWest United collectief organiseren wij aansluitend aan het event het jonge makers 3-gangen diner en open mic avond. Dit is geheel gratis, alleen dien je apart te reserveren via https://dezwijger.nl/programma/jonge-makers-diner-open-mic.

Het diner en de open mic vinden plaats van 18:30 tot 20:00.

Gegevens

Datum:
24/03/2022
Tijd:
17:00 - 18:30

Locatie

LELY
Schipluidenlaan 12
Amsterdam, 1062 HE