Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 3 september, 20.00 |

De stad is een enorme verzameling van verhalen. Verhalen uit en over het verleden, het heden en door grote verbeeldingskracht ook van en over morgen. Op deze derde dag van onze seizoensopening bieden we het podium aan creatieve uitingen en mooie verhalen. Met storytelling, maar ook gesprekken over wat ervoor nodig is om de ruimte te bieden en waarde toe te kennen aan ieders verhaal. We gaan het ook hebben over het belang van rafelranden, broedplaatsen, festivalterreinen en de rijke nachtcultuur waar geëxperimenteerd kan worden. Precies die plekken waar verhalen bedacht, ontwikkeld en verteld kunnen worden.

Hoe versterken we in Amsterdam de vrije ruimte, de voedingsbodem voor experiment en innovatie in de kunsten? En op welke manier gaat het broedplaatsenbeleid daarbij een rol spelen?
Hier gaat onze directeur Zafer Yurdakul dieper op in.

Sinds begin 2019 geeft Zafer ook leiding aan Urban Resort, een ontwikkelaar en exploitant van broedplaatsen in Amsterdam Daarnaast is hij oprichter en directeur van Podium Mozaïek; internationaal cultuurpodium en tevens broedplaats aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam West.

Dit programma kun je weer fysiek bezoeken in de zaal. Gebruik de reserveerknop om je plekje veilig te stellen. Wij werken met de CoronaCheck-app voor toegang. Meer informatie over het programma lees je hier. 

Gegevens

Datum:
03/09/2021
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie