Broedplaatscoördinator

Plaats: Amsterdam | Omvang: 32 uur per week | Periode: per direct t/m 1 mei 2020

 

Over Urban Resort

Stichting Urban Resort is een kleine, eigenzinnige not-for-profit organisatie die broedplaatsen ontwikkelt en beheert in Amsterdam. Urban Resort heeft een duidelijke visie op de culturele en creatieve sector in onze hoofdstad en heldere ambities op het gebied van vastgoed. Op dit moment beheert de stichting 17 broedplaatsen waarin plaats is voor creatieve, ambachtelijke en culturele zelfstandigen en organisaties. Met een team van 20 vaste medewerkers werken we dagelijks aan het realiseren van ruimte om vrij te experimenteren op artistiek, sociaal en maatschappelijk vlak. Broedplaatsen waar de huur laag is en de betrokkenheid hoog; waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan; waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk.

 

Broedplaatscoördinator verhuur De Vlugt

We zoeken per direct een broedplaatscoördinator met hart voor de culturele en creatieve sector. Broedplaats de Vlugt wordt in de komende maanden aan een make over onderworpen om nog eens vijf jaar als broedplaats door te kunnen gaan. Er zal meer aandacht komen voor een cultureel programma en de verbinding met de buurt moet steviger worden. Als broedplaatscoördinator begeleid je dit proces in samenwerking met nieuwe en zittende huurders en als lid van het ontwikkelteam De Vlugt 2.0 ondersteun je de coördinator verhuur.

 

De broedplaatscoördinator:

 

Je draagt eindverantwoordelijkheid over je eigen taken, maar zal opereren binnen een team met gedeelde verantwoordelijkheden.

 

Jij:

 

Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond en affiniteit met stedelijke ontwikkeling en/of vastgoed, kunst en (sub)cultuur. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis en ervaring op het gebied van ruimte verhuur, evenementorganisatie of community building is een pre. Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een flexibele en professionele werkhouding. Organisatorische kwaliteiten en een resultaatgerichte instelling zijn een vereiste voor deze functie.

 

 

Wij bieden:

Wij bieden een veelzijdige baan bij een kleine, inspirerende, sociale onderneming. Je werkt professioneel én informeel. Zelfstandig, maar in samenwerking met een gedreven team. Er is ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Daarnaast draagt Urban Resort bij aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Verhuurcoördinatoren krijgen, na verloop van tijd, de gelegenheid om zich te specialiseren in vaardigheden die ten goede komen aan medewerker en organisatie.

Salarisindicatie: € 2.100,00 – € 2.650,00 bruto per maand bij 36 uur. Duur: het betreft in eerst instantie een overeenkomst voor 7 maanden, waarbij bij goed functioneren mogelijk een verlenging wordt aangeboden.

 

_______________________________________________

Interesse? Stuur een CV met bondige motivatie vóór 22 oktober naar vacature@urbanresort.nl t.a.v. Bas van de Geyn, o.v.v ‘Projectcoördinator verhuur De Vlugt’. De gesprekken staan gepland op 29 oktober. Voor vragen omtrent de procedure of functie kan je bellen naar 020-6937575 en vragen naar Marijke Eckhardt.

Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een collega met een andere culturele achtergrond dan de Nederlandse. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.