Urban Resort

Kleine maar fijne plek op de begane grond van LELY

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele culturele instellingen zoals De appel, MIXTREE, Steim, de AHK en Frascati zijn gehuisvest. Ook wordt er in de aula culturele programmering ontplooit in de vorm van bijvoorbeeld lezingen, exposities, voorstellingen en concerten.

Per direct is deze kleine maar fijne plek op de begane grond van Broedplaats LELY beschikbaar. Er past een bureau in en heeft bovenramen waardoor de ruimte geschikt is als werkplek maar bijvoorbeeld ook als opslag. Op de begane grond zijn gemeenschappelijke voorzieningen aanwezig zoals een klein keukentje en een WC.

We zoeken iemand die wil bijdragen en deelnemen aan de community van LELY. De ruimte is niet geschikt voor muzikanten.

Kale huur          € 13,78
Servicekosten € 8,69
BTW 21%           € 4,72
——————————————–
Totaal                € 27,20

Interesse? Stuur dan een mailtje naar tessa@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.

 

Urban Resort

Hoekruimte met veel ramen op zichtlocatie Broedplaats Costa Rica

Broedplaats Costa Rica is een kleine, betrokken broedplaats met slechts 6 ateliers voor jongere en oudere kunstenaars. De broedplaats is met haar hoge, zonnige ateliers op de begane grond goed zichtbaar vanaf de drukke Piet Heinkade. De ateliers liggen naast de sociëteit van het Ramses Shaffy Huis waar de kunstenaars uit de bovengelegen woningen samenkomen en programma’s worden ontwikkeld.

In deze kleine intieme broedplaats aan de Piet Heinkade komt het hoekatelier vrij: CR 5. De ruimte heeft een extra toegangsdeur direct naar de straat. De ruimte zullen we verhuren aan een tweetal door de CAWA positief getoetste kunstenaars die het huurcontract met elkaar delen.

Binnen Broedplaats Costa Rica zijn we op zoek naar actieve huurders die veel aanwezig zijn en graag samenwerken met medebroedplaatsgenoten aan een open atelieravond en geïnteresseerd zijn in andere samenwerkingen.

Kale huur           € 337,64
Servicekosten  € 100,52
BTW 21%            €   92,01
________
Totaal € 530,17

Interesse? Mail hilde@urbanresort.nl

Urban Resort

Green Studios fully-equipped, rehearsal room / recording studio

Green Studios is a fully-equipped, rehearsal room / recording studio.

It consists of a spacious live room, with 4 smaller recording booths connected to a master control room.

 
Check the website for more info. www.greenstudios.nl

Urban Resort

Onderhuurder gezocht (16 juli-13 aug) in Broedplaats ACTA

Van 16 juli tot 13 augustus huurt José Montoya zijn atelier in Broedplaats ACTA onder. Het atelier van 17,9 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van de Broedplaats en heeft ramen aan één zijde. Schuin tegenover het atelier is ook een gemeenschappelijke keuken te vinden.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Voor vragen en bij interesse kun je contact opnemen met José Montoya: juice_klaase@hotmail.com.

Urban Resort

Studio/atelier in Broedplaats VKG

In Broedplaats VKG komt per 1 oktober een atelier (BP2.52)  beschikbaar. Broedplaats VKG bevindt zich in het Volkshotel in Amsterdam Oost.

De ruimte van 26m2 bevindt zich op de tweede verdieping.  Op de verdieping zijn gemeenschappelijke voorzieningen zoals een keukentje en WC. Ook is er een kantine in het gebouw, en mogen huurders gebruik maken van de faciliteiten van het Volkshotel. De broedplaats community bestaat uit beeldend kunstenaars, mode ontwerpers, animatoren, theatermakers, journalisten, filmmakers en meer.
De ruimte is niet geschikt voor muzikanten.

Kale huur          € 308,41
Servicekosten € 89,21
BTW 21%           € 83,50
——————————————–
Totaal                € 481,12

Bezichtiging op dinsdag 20 augustus om 17:30u en vrijdag 23 augustus om 15:00u.
Stuur een mail naar karima@urbanresort.nl om bij een bezichtiging aanwezig te zijn.

Urban Resort

Geluidsstudio in Broedplaats VKG

In Broedplaats VKG komt per 1 oktober een geluidsstudio (BP k.56) in de kelder beschikbaar. Broedplaats VKG bevindt zich in het Volkshotel in Amsterdam Oost.

De ruimte van 43m2n bevindt zich in de kelder van de Broedplaast.  In de kelder zijn gemeenschappelijke voorzieningen zoals een keukentje en WC. Ook is er een kantine in het gebouw, en mogen huurders gebruik maken van de faciliteiten van het Volkshotel. De broedplaats community bestaat uit muzikanten, beeldend kunstenaars, mode ontwerpers, animatoren, theatermakers, journalisten, filmmakers en meer.

Kale huur          € 266,63
Servicekosten € 107,12
BTW 21%           € 78,49
——————————————–
Totaal                € 452,24

Laatste bezichtiging op vrijdag 23 augustus om 16:00u.
Stuur een mail naar karima@urbanresort.nl om bij de bezichtiging aanwezig te zijn.

Urban Resort

Atelier voor CAWA kunstenaars in Broedplaats Costa Rica

Broedplaats Costa Rica is een kleine, betrokken broedplaats met slechts 6 ateliers voor jongere en oudere kunstenaars. De broedplaats is met haar hoge, zonnige ateliers op de begane grond goed zichtbaar vanaf de drukke Piet Heinkade. De ateliers liggen naast de sociëteit van het Ramses Shaffy Huis waar de kunstenaars uit de bovengelegen woningen samenkomen en programma’s worden ontwikkeld.

In deze kleine intieme broedplaats aan de Piet Heinkade komt een mooi atelier vrij: CR 2. De ruimte zullen we verhuren aan een tweetal door de CAWA positief getoetste kunstenaars die het huurcontract met elkaar delen.

Binnen Broedplaats Costa Rica zijn we op zoek naar actieve huurders die veel aanwezig zijn en graag samenwerken met medebroedplaatsgenoten aan een open atelieravond en geïnteresseerd zijn in andere samenwerkingen.

Kale huur           € 405,72
Servicekosten  € 120,78
BTW 21%            € 110,56
________
Totaal € 637,06

Interesse? Mail hilde@urbanresort.nl

Urban Resort

Atelier met entresol en garagedeur op de Heining

Broedplaats de Heining bevindt zich op een uitzonderlijke locatie in Amsterdam. De kunstenaarskolonie telt 36 ateliers die grenzen aan een prachtig natuurpark. 

Het gaat om atelier Heining 153 D.
De ingang van het atelier ligt op het noorden in het middelste straatje. Aan de voorkant bevindt zich een grote garagedeur wat de ruimte geschikt maakt voor grote werken of machines. In de ruimte zijn dakramen aanwezig. Op alle daken liggen zonnepanelen die de broedplaats van elektriciteit voorzien. Op de begane grond staat een klein keukenblokje met wastafel en iedere ruimte heeft een eigen toilet. In de ruimte bevindt zich bovendien een entresolvloer.

De ruimte is geschikt voor een CAWA-kunstenaar.

Voor dit atelier zoeken we huurders die de ruimte intensief willen gebruiken, een grote interesse hebben in samenwerking binnen de broedplaats en actief participeren.

Oppervlakte begane grond: 45,75 m2.

Oppervlakte entresol: 30 m2

CAWA-getoetste kunstenaars betalen:

Huur  € 321,50
BTW 21% € 67,51
_________
Totaal incl. BTW € 389,01

*Een kleine huurprijswijziging volgt vanwege de jaarlijkse huurprijsindexering.

Interesse? Mail naar hilde@urbanresort.nl

Urban Resort

Zichtlocatie van twee verdiepingen en eigen opgang in SUP

Er komt een grote ruimte, met zichtfunctie, vrij in Broedplaats SUP aan het goed bereikbare Surinameplein in Amsterdam Zuid.
De ruimte verdeeld over twee verdiepingen is geschikt voor gebruik als kantoorruimte en biedt mogelijkheden voor een semi-publieke functie. We zijn in het bijzonder op zoek naar een culturele of maatschappelijke partij die ruimte open wilt stellen voor de buurt en graag onderdeel is van de  broedplaats.

De ruimte beschikt over een eigen entree, keuken en twee toiletgroepen. De entree hal is 82m2 en verder zijn er vier afgesloten (werk)ruimtes verdeeld over de twee verdiepingen.
De totale omvang van het gehuurde bedraagt 220m2.

  • De huidige huurkosten zijn als volgt opgebouwd:

Kale huur:                 € 2505,26 *
Servicekosten:        € 747,44
BTW 21 %                  € 683,05
—————————————————
Totaal                        € 3935,78

*Per oktober 2019 voeren wij een huurkorting van 8,5% door over de kale huur indien voldaan wordt aan de kortingsvoorwaarden.

        • – Voorkeur gaat uit naar een huurder in de creatieve sector. Eventueel met een semi-publieke functie voor de entree hal (82m2).

– Het delen van de ruimte is mogelijk.
– De ruimte is per 1 oktober beschikbaar

Voor meer informatie of een bezichtiging mail naar: karima@urbanresort.nl

 

Urban Resort

Mooi afgewerkte ruimte in kelder op SUP beschikbaar

Broedplaats SUP zoekt een nieuwe huurder voor een mooi afgewerkte werkruimte in de kelder.

De ruimte is per direct beschikbaar, beschikt over een drietal bovenramen en is goed als werkruimte voor verschillende doeleinde te gebruiken.

In de kelder hebben 8 huurders een studioruimte gebouwd.
Deze ruimte is niet geïsoleerd; Geluidsproductie is dus maar beperkt mogelijk.
Bewoning is niet toegestaan.
Broedplaats SUP biedt ruimte aan ruim 100 creatieven, waarvan 62 een woon-werkatelier hebben. Op de begane grond bevinden zich 10 ateliers/werkruimten. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte met pantry.

CAWA is geen vereiste voor deze ruimte.

Kale huur            356,31

Servicekosten   186,62
BTW                      124,44
—————————————–

Totaal              € 667,37

Voor vragen of voor interesse in een bezichtiging kan je contact opnemen met Karima op karima@urbanresort.nl.