Unieke ervaring met fotografen uit de fashionwereld

22/07/2019 Published on 01/10/2023 ACTA

Stichting Sopho, ontstaan in broedplaats ACTA,  combineert kwalitatieve portretfotografie met de wereld van morgen.

Op 7 en 8 september vindt de eerste editie van het Sopho event plaats in MidWest in Amsterdam. Tijdens deze twee dagen kunnen bijna 200 mensen, voor 75,-, van hun mooiste kant worden vastgelegd door Nederlandse topfotografen uit de mode-industrie.

Tijdens dit tweedaags evenement krijg je de unieke kans om te worden geportretteerd door Nederlandse Topfotografen als Jeroen W Mantel, Tom ten Seldam, Rachel Schraven en Martin Sweers. Je kan deze fotografen van hun werk voor modebladen als, Marie Claire, Grazia, Cosmopolitan, Viva, Vogue, &C, Cosmo Girl en Elle. Deze fotografen worden bijgestaan door een professioneel team van visagisten, editors en hostesses. Dit team gaat samen met jou op zoek naar jouw perfecte portretfoto.

Het Sopho event heeft de primeur om deze kwaliteitsfotografie beschikbaar te maken voor een breed publiek. Tijdens het event krijg je voor slechts 75,- visagie en 2 foto’s. De prijs die je normaliter betaald voor deze fotografen is een veelvoud van dit bedrag.

Tevens is Stichting Sopho een non-profit organisatie waarbinnen iedereen volledig belangeloos een bijdrage levert en de volledige winst wordt gedoneerd aan een goed doel. Voor deze editie heeft Sopho gekozen voor de Plastic Soup Foundation uit Amsterdam.

Over Stichting Sopho

Sopho staat voor Social Photography, het is een collectief van fotografen en professionals in de fashion & advertising branche die iets terug willen doen voor de samenleving en de natuur. Vanuit deze fundamentele gedachte is het Sopho event ontstaan en Stichting Sopho opgericht. Voor meer informatie en het boeken van een plek op dit event kan je terecht op www.sopho.nl .