De Rollende Borrel

12/09/2021 ACTA

De Urban Resort rollende borrel is terug van weggeweest! Na een lange tijd, was het eind augustus weer mogelijk om een keer ‘te gluren bij de buren’. Ditmaal georganiseerd door de huurders van ACTA en Urban Resort.

Ben jij al bekend met de rollende borrel?

Bij dit evenement draait het om het tonen van het diverse en unieke werk gemaakt in de broedplaats. Met een gevulde winkelwagen worden gedurende de avond meerdere ateliers bezocht, waar de broedplaatshuurders vertellen over eigen werk, optreden, of een workshop geven.

De uiteenlopende disciplines binnen de broedplaats, zorgden ook dit keer weer voor een verassende en inspirerende avond in ACTA. Zo werd er onder anderen een creativiteitsmeditatie gegeven door Katia, liet Daniel zijn creaties horen op de synthesizer en gaf Noah een tarot lezing. Als klap op de vuurpijl werd op het parkeerterrein genoten van de vuurshow van Wouter.

Ben je zelf een broedplaatshuurder en heeft dit je enthousiast gemaakt om zelf iets te organiseren? Neem dan contact op met de desbetreffende coördinator. Urban Resort staat altijd open voor leuke ideeën!